כדורי-גבינה
There are no items in this list
משך ההכנה: 01:30:00
מרכיבים
(תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ)
מצרכים:
220 גרם גבינת שמנת 30% "של מחלבת המושבה "
150 גרם גבינת ברי/קממבר
1 כף גבינת קצ'קבל מגורדת דק
65 גרם חמאה רכה
120 גרם אגוזי פקאן קצוצים דק
לציפוי
2 מכלי שמנת חמוצה
2 כפות סוכר
אופן ההכנה
אופן ההכנה
בתוך קערה עמוקה לפורר את גבינת הברי/קממבר, לערבב לתוכה את גבינת השמנת, הקצ'קבל והחמאה הרכה. לכסות את התערובת בנייר נצמד ולתת לנוח במקרר לפחות 3 שעות.
2. בעזרת ידיים רטובות מעט, לגלגל 50 כדורים. במידה והתערובת נדבקת לידיים תוך כדי יצירת הכדורים, יש לשטוף ידיים ולהתחיל לגלגל שוב עם ידיים מעט רטובות.
3. לאחר יצירת הכדורים, להכניסם למקרר לכ3 שעות.
4. את הפקאנים הקצוצים לשים בקערה, ולהניח בתוכה מספר כדורים בכל פעם. בעזרת כף לגלגל את כדור הגבינה בתוך הפקאנים הקצוצים ולהדק אותם לתערובת הגבינה בעזרת הידיים בשביל שהצורה הסופית תהיה עגולה ויפה.
הצעת הגשה: להניח ענב מעל כל כדור ולהחדיר קיסם שיחזיק אותם ביחד.
********************************************
מעבירים למקרר למשך לילה.
בתאבון!