פרוסות ברינזה צאן ודלעת 
קלויות בדבש ופירורי גבינה

משך ההכנה: 00:45:00

מרכיבים

(4 מנות): 

4 פרוסות דלעת בגודל 5x12 ס"מ ובעובי 1.5 ס"מ (כ-75 גרם) 
3-2 כפות שמן זית 
250 גרם גבינת ברינזה צאן, פרוסה ל-8 פרוסות בעובי אחיד (כ-1.25 ס"מ) 
1 כפית דבש 
1 כפית מיץ לימון סחוט טרי 
2 כפיות עלי קורנית (תימין) טריים, או ½ כפית קורנית מיובשת 
2 כפות גבינת פקורינו (או קשקבל או פרמזן), מגוררת 

אופן ההכנה

1. משמנים צלחת גדולה חסינת חום במעט שמן, מסדרים עליה את פרוסות הדלעת, מברישים במעט שמן זית ומבשלים במיקרוגל במשך 2 דקות. הופכים את פרוסות הדלעת ומבשלים במשך 3-2 דקות נוספות, עד שהן מתרככות. (אפשר גם לאפות אותן בתנור בחום בינוני במשך 20 דקות). 
2. מחממים את הגריל בתנור. חוצים כל פרוסת דלעת לשניים. מניחים בצלחת חסינת חום פרוסת ברינזה, מניחים עליה חצי פרוסת דלעת, עוד פרוסת ברינזה ומסיימים בדלעת. 
3. מערבבים ½1 כפות שמן זית עם הדבש ועם מיץ הלימון ויוצקים בכפית על פרוסות הדלעת והברינזה. 
4. זורים על הפרוסות פירורי פקורינו ועלי קורנית וצולים מתחת לגריל החם במשך 3-2 דקות, רק עד שפירורי הגבינה נמסים. מגישים מיד. 

בתאבון!

Please reload

 

מוצרים משוייכים

ברינזה צאן

7290002511281

| 18% | לפי שקילה

Please reload