menu opener
בלוג
עמוד בית
>
בלוג
>
שקשוקה עם גבינה בולגרית
ראשי
אודות
קטלוג
בלוג
צור קשר
בולגריות
גבינות מיוחדות
כבשים
לאבנה ויוגורט
לאפייה ואירוח
מוצרי מדף
מוצרלה
משולשות
צאן ועזים
צפתיות
שמנת
09-7752000
עקבו אחרינו
שקשוקה עם גבינה בולגרית
מצרכים :
4 עגבניות.
3 ביצים.
3 שיני שום.
מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, זעתר.
כ 200 גר' גבינה בולגרית המושבה
שמן זית.
כף רסק עגבניות.
הכנה מוקדמת:
3 עגבניות מגרדים בפומפייה.
עגבנייה אחת חותכים לקוביות קטנות.
את השום לפרוס.
גבינה בולגרית חותכים לקוביות קטנות.
אופן הכנה :
מתחילים בהנחת מחבת בינוני על אש גבוהה.
מזליפים מעט שמן זית ומחכים מספר דקות שיתחמם.
מוסיפים את השום ומערבבים.
מיד לאחר הוספת השום מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב.
מוסיפים פפריקה מתוקה וממשיכים לערבב.
מוסיפים את העגבניות שגירדנו, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מבשלים כ – 20 דקות.
פותחים טועמים, מתקנים תיבול בעזרת מלח ופלפל.
מפזרים מעל רוטב השקשוקה את העגבניות שחתכנו לקוביות ואת הגבינה הבולגרית, לא מערבבים.
שוברים את הביצים מעל השקשוקה וסוגרים במכסה.
מפזרים מעט זעתר ופלפל שחור מעל כל ביצה.
מבשלים עד לרמת ריכוך רצויה של הביצים.
מתכונים ומאמרים נוספים
סמבוסק בג'בן – מבית המטבח העיראקי
פוקאצ'ת גבינות קלה ומנצחת