top of page
סמבוסק במילוי גבינה

משך ההכנה: 00:30:00

מרכיבים

:החומרים לבצק

25 גרם שמרים טריים

500 גרם קמח לבן

100 מרגרינה (בטעם חמאה או חמאה)מומסת

2 חלמונים

2 כפות שמן קנולה

בערך 3/4 כוס מים פושרים

חצי כפית מלח

:מלית

כ250 גרם גבינה מלוחה ,בולגרית/ צפתית של מחלבת המושבה

1 חלמון ביצה

.מפוררים את הגבינה ומוסיפים את החלמון ומערבבים

אופן ההכנה

להכניס את כול החומרים, חוץ מהמים לקערה גדולה, לערבב

להוסיף את המים.להתחיל ללוש כ 5 דקות בערך אם הבצק נדבק

להוסיף מעט קמח

לכסות את הקערה במגבת ולשים במקום חם כחצי שעה

לאחר חצי שעה מוציאים אוויר(פשוט נועצים אגרוף) ולשים כמה דקות. לכסות את הבצק

להשהות עד להכפלה בערך שעה וחצי או עד להכפלה

מכינים משטח עבודה מקומח קורצים עיגולים שמים מלית גבינה (לא לרדד עבה מדי,הבצק תופח באפיה). למרוח

בשולי הבצק ביצה טרופה לסגור היטב היטב

למרוח חלמון ביצה לאפות

כ 25- דקות בחום של 180 מעלות עד שהמאפה מזהיב

לאחר שהוא מוכן לכסות במגבת יבשה כדי שלא יתיבש-

ניתן להקפיא-

לסגור היטב את המאפה לפני הכניסה לתנור-

בתאבון!

Please reload

Anchor 16

מוצרים משוייכים

There are no items in this list

Please reload

גבינה בולגרית מסורתית

7290002511243

| 16% | 8 ק"ג

 

Please reload

bottom of page