top of page
גראטן תפוח אדמה
וגבינת חלומי

There are no items in this list

Please reload

משך ההכנה: 00:30:00

מרכיבים

(2 מנות)

 

3 תפוחי אדמה גדולים, חתוכים לקוביות

1 בטטה בינונית,חתוכה לקוביות

10 פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים

4 כפות בצל סגול קצוץ

כף פטרוזיליה קצוצה

5 עלי בזיליקום שלמים

2 כפות ממרח פסטו

4 כפות שמן זית

מלח

פלפל שחור גרוס

לרוטב

500 מ"ל שמנת מתוקה

100 גרם גבינת חלומי חתוכה לקוביות

150 גרם גבינת מוצרלה מגורדת

כף פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

1. מבשלים את תפוחי האדמה והבטטה עד שהם רכים.

2. מחממים תנור ל-200 מעלות.

3. מעבירים לכלי ערבוב, מוסיפים את שאר מרכיבי המנה (ללא מרכיבי הרוטב) ומערבבים היטב.

4. מעבירים לכלי אפייה חסין חום כמו פיירקס או מחבת ברז. (ניתן לחלק לשני כלי הגשה אישיים או כלי אחד גדול).

5. בוזקים מעל את כל מרכיבי הרוטב.

6. מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים כ 7 דקות עד שהמנה מוקרמת.

7. מגישים מיד, רצוי עם סלט ירוק.

 

בתאבון!

Please reload

מוצרים משוייכים

מוצרים משוייכים

מוצרלה מגורדת

7290002511588

| 22% | 2 ק"ג

Please reload

חלומי

7290004861421

| 24% | 1 ק"ג

Please reload

bottom of page