בלוג

single_leaf

סריניקי – לביבות גבינה רוסיות אפויות

המצרכים :

  • 400 גרם גבינת טבורוג המושבה
  • ביצה
  • קמצוץ מלח
  • 2 כפות סוכר
  • שקית סוכר וניל
  • 100 גרם קמח
  • כפית אבקת אפייה

מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים היטב את הגבינה, הביצה, המלח, הסוכר וסוכר הווניל.
מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה. מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
מקמחים מעט את משטח העבודה ואת הידיים ויוצרים כדורים בעובי של כסנטימטר. מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה ומשטחים מעט.
אופים 10 דקות, הופכים ואופים 10 דקות נוספות.