מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
בקערה, מניחים את הגבינות, ביצה ופלפל שחור ומערבבים היטב.
מגלגלים את הבצק ליריעה ובעזרת סכין חדה חותכים למלבנים בגודל 5x 10 ס"מ.
מניחים במרכז כל מלבן 'פס' מהמילוי. מרטיבים את שולי הבצק במעט מים, מגלגלים לגליל ומהדקים את הקצוות כשהמאפים לא ייפתחו במהלך האפיה. מעבירים לתבנית האפיה וחוזרים על הפעולה עם יתר מלבני הבצק והמילוי.
מברישים את פני המאפים בביצה טרופה ומפזרים מעל את זרעוני השומשום.
אופים בתנור עד להזהבה, כ-30 דקות